MOJA ZGODBA

Blagovna znamka Mancca se je začela oblikovati leta 2015. Njene korenine segajo v slikarstvo, abstrakte in umetnost prepleteno z dizajnom.

Težnja po oblikovanju in modi je bila neustavljiva, zato se je iz slik rodila ideja o oblikovanju nakita. Praktično v trenutku. Laserski izrezi za slike, so podali tisoč idej za nore dizajne nakita.

Znamka Mancca bazira predvsem na čistih linijah, geometrijskih elementih, ki so prepleteni z najrazličnejšimi materiali, ki dodajo mehkobo ostrim linijam. Poigrava se s pleksi steklom, peskom, usnjem, trakovi, bleščicami, verigami, spreji… Namenjena je urbanim, modnim in samozavestnim ženskam, ki si  ne bojijo izstopati iz množice povprečja z drznim kosom, ki privablja poglede. Ustvarja, ne samo modne “dodatke”, ampak samostojne modne kose, ki poživijo in izstopajo iz celotnega outfita. Zagotovo pa je oblikovanje nakita samo začetek, v povojih je še mnogo več…

F312B97B-C15C-4849-8DBA-DF42E59860AA

Mancca Art & Design

Manca Končnik, ki ustvarja pod znamko Mancca združuje občutek za estetiko in oblikovanje že od malih nog. Neustavljiva želja po ustvarjanju nečesa novega jo je iz abstraktnih vod pripeljala v design. Pravi, da v oblikovanju modnih kosov neizmerno uživa, saj lahko eksperimentira in združuje nezdružljivo. Največja inspiracija sta ji vesolje in narava. Naravnost obožuje multifunkcionalne in drzne kose. Njen osebni stil//slog je že od daleč prepoznaven. Rdeča nit pa linija. Pravi pa, da so načini oblikovanja samo orodja za izražanje sebe.

Zadovoljne uporabnice

" Mnenja kupcev "

"Ko sem videla nakit, sem ga preprosto morala imeti ne glede na ceno! Preprosto najlepši je 😉 😍"
Nuša
"Ljubim vse kar je uniqe, ker sem to jaz. 😎 Odnos, embalaža in produkt, vse to je pri Mancca narejeno na najbolj unikaten in poseben način. Res je kvalitetno! Najlepša hvala za prečudovit paketek z lepo mislijo in svetovne uhančke. 💛 "
Lana
"Mancaa nakit te popelje v čarobni svet elegantnosti in popolnosti."
Tanja
"Prekrasna zapestnica 💖 Naročilo hitro sprejeto, paketek prišel pred dogovorjenim dnevom."
Adriana
×
×

Cart