SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR ...

AND OF COURSE A NICE PIECE OF ACCESSORY TOO

Art & Design Studio MANCCA

previous arrow
next arrow
Slider

Znamka Mancca tvori edinstveno razmerje med ostrino, eleganco in mehkobo elementov. Prepletanje estetike in funkcionalnosti. Močni, izstopajoči kosi nakita vidhnejo v styling popolno mero drzne pefinjenosti in so primeri za obilo stilskih kombinacij. Bazira na elegantnem prepletanju geometrijskih linij in multifunkcionalnih kosih.
Mancca je namenjena sodobnim, močnim ženskam, ki rade izstopajo iz množice povprečja z drznim kosom. Enostavno, drugačno in šik preprosto Mancca.

Pamper yourself with designer jewelry!

EARINGS

LOOK AT TRENDY PRODUCTS

Jesen/zima 2023

NOVI TRENDI

WHO IS
MANCCA

Mancca is a brand of Mance Končnik, which began its journey in 2015. Its roots go back to abstract art, where the idea of ​​fashion accessories was born.
The Mancca brand is aimed at urban, fashion and confident women with a strong style who are not afraid to stand out from the crowd with the bold.

 

 

“I enjoy designing fashion pieces immensely, because I can experiment and combine incompatible ones. I am a natural fan of multi-functional and daring pieces, so my collections always have something to experiment with. My personal style // style has long been recognized. In a word “clear”. Clean lines that I sometimes combine with the softness of leather, sand and other materials..”

Make
your own Design

You can choose from different leather and sand colors to create your own unique piece.

"Ko sem videla nakit, sem ga preprosto morala imeti ne glede na ceno! Preprosto najlepši je 😉 😍"
Nuša
"Zelo lep nakit, ki res popestri vsako garderobo. Enostaven pa hkrati tako poseben! Pri naročilu upoštevane želje, dostava pa izredno hitra. Toplo priporočam, umetnici pa velik poklon! Zadnji kosi nakita so pa preprosto uau!"
Nataša
"Zelo zadovoljna, čudovit nakit in prijazna Mancca!💖"
"Zelo sem navdušena nad drugačnostjo nakita Mancca. Preprosto čudovit. Priporočam"
"Ljubim vse kar je uniqe, ker sem to jaz. 😎 Odnos, embalaža in produkt, vse to je pri Mancca narejeno na najbolj unikaten in poseben način. Res je kvalitetno! Najlepša hvala za prečudovit paketek z lepo mislijo in svetovne uhančke💛"
Lana
"Res super nakit,sem takoj dva kosa narocila,zdaj pa sparovcek polnit za naslednje kose:)"
Anita
"Prelep nakit 💖 prečudovito, brez besed... Priporočam za nakup"
Lea
"Mancaa nakit te popelje v čarobni svet elegantnosti in popolnosti."
Tanja
"Živjo Manca! Ponavadi se ne fotkam, fotk tudi ne objavljam itd. Ampak s temi tvojimi uhančki sem pa čisto samovšečna 😀 za prvi nakup sem izbrala take bolj "enostavne" hlepim pa po takih bolj ekstravagantnih, tako, da se zagotovo še kaj tipkamo po spletu"
Simona
"Vaši uhani vedno pustijo najboljši vtis 😍, neizmerno rada jih nosim, še posebej za posebne priložnosti. Priporočam vsem, ki ste rade nekaj posebnega."
Petra
"Prekrasna zapestnica 💖 Naročilo hitro sprejeto, paketek prišel pred dogovorjenim dnevom."
Adriana
"Nakit od Mancce me je pritegnil po naključju.Od takrat imam od Mancce že kar lepo zbirko,ki se bo zagotovo še večala.Kot pianistka,ki precej nastopam in koncertiram imam vedno rada posebne kose nakita ,kar njeni zagotovo so. Toplo priporočam ! Mancci pa želim še veliko inspiracije in uspešnega nadaljevanja njene poti !"
Maya
×
×

Cart